Den tyske maskinfabrikant SENNEBOGEN har valgt at opdele sit produktsortiment på flere forhandlere i det danske marked, hvilket betyder at salg af wirekraner og teleskopkraner fra januar måned er lagt ud til endnu en ny forhandler.

Sennebogen Logo silver on green

"Vi sælger stadig SENNEBOGEN Green Line til havnene og genvindingsindustrien - fuldstændig som vi plejer. Vores mangeårige erfaring inden for salg og service samt reservedele til SENNEBOGEN produkter, er fortsat en del af vores kerneområde, ligesom vi også fortsætter med faglig rådgivning til vores kunder, så de får den rigtige løsning til deres løfteopgaver".

2021 byder også på en ændring i UN Mobilkraners salgsorganisation, da vores sælger Morten Espersen, har valgt at søge nye udfordringer. Vi er i øjeblikket i fuld gang med at finde en ny, dygtig kandidat til vores salgsafdeling. Indtil en ny sælger er på plads i organisationen, vil der som altid være mulighed for at kontakte vores øvrige salgsteam!

Ydermere har UN Mobilkraner A/S udmærket sig ved at være den første forhandler i EU, der har solgt 2 stk. af verdens støreste hydrauliske materialehåndteringsmaskine, SENNEBOGEN 895E til danske havne.

For yderligere information kontakt:

Jørgen Andersen     Jens Bjørn Schmidt    
Mobilnr.: 20 40 99 18   Mobilnr.: 23 28 25 02  
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

youtube ikon linkedin ikon facebook ikon mail ikon

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik